søndag 17. mars 2013

Ny arbeidshest på Bøketunet.

For å lette arbeidet vårt,har min kjære tittet det siste halvåret inne på sidene til Finn.no etter en traktor. På et lite småbruk,er det alltid behov for en traktor. Enten det trenges å flytte noe, kjøre vekk ting osv. Men en brukbar traktor koster penger,så i det siste har han og kikket på ATV' er. De kan så og si gjøre den samme jobben som en traktor,i tillegg til at de kommer seg rundt der en traktor ikke kan komme til. Som feks.opp i eventyrskogen. Og eventyrskogen er det mye trær som skal felles,ved kjøres bort på løen og kvist kjøres bort. Å dra og bære på dette er ikke kjekt i tillegg til at det tar lang tid. Det har vi erfart fra alle buskene og trærne som allerede er fælt i hagen.
Så her i uken fant han en Polaris 450 kubikker tilsalgs på andre siden av "fjellet." Vi gikk begge i tenkeboksen,for den kostet litt,samtidig som vi begge såg nytten av den. Hva må vi ofre for å kjøpe den? Var mitt spm. Vel, vi fant ut at vi kanskje ikke kan pusse opp alt vi ønsker nå,men vi fant ut at det kan vi leve med,så det enstemmig vedtatt at det skulle kjøpes ATV.
Så i ettermiddag var vi og kikket på ATV'n. Den såg grei ut,så vi bestemte oss kjapt at vi går for den. Etter en tur til en kompis for å låne henger,var tiden der for å få hjem den nye arbeidshesten eller leketøyet om man kan si det. For litt "leking" blir det nok og.
Så i skrivende stund er min kjære og J ute i garagen og prøver å få startet den. Er det batteriet eller tomt for bensin? For min del er det bare å vente til J enten kommer løpende inn for å få hjelmen så han får en kjøretur eller han kommer inn for kvelden.
Ha en fin søndagskveld alle sammen.
Polaris 450

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.