fredag 22. mars 2013

POMPdeLUX-Hekta på barneklær!

Torsdagskveld og det er tid for shopping, nærmere bestemt POMPdeLUX klær. Min sønn digger klærne og synes det er stas når mamma skal ha party. Catrine, som er min konsulent, gjør klart de 4 stativene med fargerike og flotte barneklær. Her finner man alt fra nattøy til yttertøy, hverdagsklær og festklær inndelt etter Litle Girl (80-98), Girl (104-152), Litle Boy (80-98) og Boy (104-152). Min sønn har fulgt spent med, for jeg har lovet at han skal få kikke litt på plaggene før gjestene kommer og velge ut noen plagg han ønsker at jeg skal kjøpe til han før han legger seg.
  
Klokken 20 har 13 mammar har samlet seg i stuen på Bøketunet, klare for å shoppe. Catrine forteller litt om hva POMPdeLUX er. Det er et dansk design som selger klassiske, skandinaviske klær i Norge, Sverige og Danmark. Man kan mixe og matche klærne fra vår/sommer med høst/vinter om man har basis fargene i bunnen (sort, grå, hvit og khaki). Og ikke minst som hun sier, man får handle i fred og ro.
Vi kikker i katalogen, utveksler erfaringer med klær, størrelser og bare enkelt "likte du den", "tror du min vil like/kle denne" mens Catrine snakker videre om mixe og matche metoden for å få et komplett antrekk i garderoben.
Så er det tid for å strekke på oss, bort å se på hva som finnes på de ulike stativene. Vi tar på, sjekker om det har det plagget i rett størrelse, noterer på bestillingsark, kikker videre mens praten går løst om klær, barnehage/skole, fritid og alt det andre mammaer liker å snakke om når de er samlet. Og alle som har POMPdeLUX klær kunne anbefale disse på det varmeste til de "uerfarne" i gjengen. Gode kvalitet de er lekre å se på og ikke minst, de er gode og myke å ha på seg for aktive barn.
Noen kjøper like klær til søsken,evt. ulike farger, andre går stikk motsatt og velger klær som ikke er like, men alle passer på at man kan mixe og matche rundt de klesplaggene som blir kjøpt i kveld eller dem man har fra tidligere kolleksjoner. Dette er noe jeg liker, alt man kan mixe og matche dem med tidligere kjøpte plagg.
Etter mange timer med prat, kikking i katalogen og på stativene, har man endelig bestemt seg. Catrine fyller inn bestillingen på nettet, sjekker om varen er inne eller utsolgt. Må vi må finne noe annet eller bare bytte farge/størrelse? Vi betaler med kort også er det bare å vente på hentelapp i postkassen så man kan skynde seg til postkontoret og hente pakken. Neste steg etter det er å glede seg frem til høst/vinter kolleksjonen blir lansert på sensommeren.


Mine kjøp fra dette partyet ble bla;
        
           
SS Shane TShirt                                                Christopher Tanktop                   Liam Rain Set



En smakebit av det som finnes i vår/sommer kolleksjonen 2013
 (resten av kolleksjonen finner du på; www.pompdelux.no )

                                             
Litle Boy                                                                                                              Boy

                                                       
Litle Girl                                                                                                              Girl


For dere som ikke har kjennskap til dette merket, anbefaler jeg deg til å finne din nærmeste konsulent for å booke et party. Om ikke, gå på et når du blir invitert, lover at du blir hekta! Din nærmeste konsulent finner du på hjemmesiden til POMPdeLUX, www.pompdelux.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.