søndag 17. mars 2013

Ute besøk!

I natt har det snødd,noe som passet perfekt for barnebesøket som skulle holdes ute. På facebook ble det annonsert at de som ønsket kunne ta med akebrett,da vi har den flotte akebakken rett over veien.
Barna ankom i uteklær og noen hadde akebrett med. Rett i akebakken med gjengen som tilslutt talte 18 gutter og jenter. De som ikke hadde med akebrett fikk låne eller sitte på med de andre. Flinke å dele var de alle og tiltider var det både tre og fire på ett akebrett. Gøy hadde de ivertfall det.
Menyen var grillhotdog, sjokoladekake,cornflakestopper og snopepose. Til drikke hadde jubilanten valgt saft,eller "6 års brus" som de stod så fint på flaskene. Ø var grillsjef,men grilldressen manglet. Med god hjelpe av tre foreldre som var her,fikk barna både hotdog og saft. I matkøen fikk J gavene sine og tilbake fikk barnet hotdog og saft. Blandt gavene,var det x-antall legoesker av ulike byggesett, leke slim og klær. Bursdagsbarnet var meget godt fornøyd med fangsten.
Mellom matøktene,var det mer aking og lek i snøen. Spesielt kjekt var et litt stort hull i bakken,hvor det var kjekt å hoppe nedi og bli reddet oppfra.
Kake og cornflakestopper ble servert fra "kiosken" på terrassen og barna stod fint i kø og ventet på sin tur. En hel langpanne med sjokoladekake forsvant og cornflakestoppene var spennende for mange,da de trodde det var muffins.
Etter mer lek i snøen,fikk J dele ut snopepose til hver av de inviterte. Skal si det ble stille blandt gjengen, selv om de var eksemplariske hele tiden.
En sliten,våt og fornøyd gutt sa "hade" til sine gjester før han ruslet inn for å gjøre seg klar til besøk nummer tre.
Aking i bakken

Gavebordet 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.