onsdag 1. mai 2013

STREIF

I dag var det Streif i Sæbøvågen og som  en sv de nærmeste naboene, måtte vi kikke på hva dette var. Arrangementet startet kl.10 med ulike gåturer; Fra Kviste til Sæbøvågen,fra Lundsåsen til Sæbøvågen  var to av turene. Andre ting man kunne gjøre var ridning eller kjøretur med hest og vogn. Fridykking,aktivitetsløype,rotur,A-joller mm var og på programmet.
Vi hadde avtale om å møte en kompis av J og moren for å gå sammen ned,ettersom vi alle er nyinnflyttere til bygden. Så da vi kledde oss skinte solen fra nesten blå himmel,men med stiv kuling i kastene var det surt og det hjalp ikke på at det kom regn. Og da mener jeg mye regn. Men, det stoppet ikke oss for å ta turen ned i vågen.
Her fant vi hesteridning eller kjøring med hest og vogn. Og nede på slipppen var det salg av fiskesupper,kaker og annen god mat. Trang var det og,men desto koseligere. Her var det og salg av håndarbeid,hjemmelagde kniver og ausekar mm. Spennende for små gutter. Begge guttene ridde på hest og ville hest ridd mer,men stiv kuling og regn valgte vi å gå ned på slippen. Her vanket det kake og saft på guttene og kaffe til Ø. Deretter gikk vi til Ungdomsshuset for å levere inn svarene på aktivitetsløypen guttene hadde gjort på veien ned. Og alle barna som deltok fikk is. Første premien var familie billett til Akvariet,men J hadde ikke vinnerlykken med seg i dag. Bedre lykke neste gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.