søndag 16. mars 2014

Knarvik senter cup!

Søndag kl.09.45 var det 12 spente gutter og jenter som stod klar i Nordhordlands hallen for sin aller første cup. Og sine aller første "ekte" kamper. Tidligere hadde de spilt to treningskamper. En mot første klassen på Manger og en mot 2 klassen her på Sæbø. Begge kampene tapte dem,men de var kjempe flinke uansett! Som motto har laget "Det viktigste er å ha det kjekt", et godt motto synes jeg.

Kledd i nye drakter som vi ble sponset av BKK med og navnet til barnet bakpå,var de klar til sin første kamp mot NBK Knarvik. Denne vant de 4-0. Må si at NBK Knarvik kun hadde hatt 4 treninger før denne cupen da de var helt nystartet pga de tidligere hadde spilt sammen med 2 klasse. De var flinke.
Neste kamp var mot Kvernbit japp. Denne kampen ble jevn og gynget frem og tilbake. Fikk det ene laget mål,så gikk det ikke lang tid før det andre laget fikk mål. Kampen ente 2-2, velfortjent til begge lagene. Nå skal de sies at vi "scoret" i det siste sekundet,men dommeren blåste av kampen i det han skulle skyte/skaut,så det ble ikke talt med. Siste kamp var mot Løve (tror det var et Alvidra lag). Her vant våre 5-2. Må si at stemningen var høy under og mellom hver kamp. Barna jobbet utrolig godt på alle sammen. Noen tok ekstra ansvar,men alle skal ha skryt! 

Julian og Isak stod solid i mål og slapp bare inn to mål hver. Må si at jeg var stolt over innsatsen deres. Utfra mitt ståsted mener jeg at vi hadde de desidert to beste keeperene av de som spilte i vår pulje. To unge,lovende keepere for fremtidig A- lag til Radøy Manger kanskje? Det gjenstår å se. Uansett spiller de godt ute på banen og. Er det som er kjekt å se at de klarer seg bra begge steder. 

Etter at kampene var ferdige,var det tid for høytidelig premieutdeling inne i den andre delen av hallen. Her stilte hele puljrn opp langveis og ble ropt opp med navn hvor de derpå gikk frem og tok i mot medaljen, en velfortjent en! 
Julian som mottar sin medalje.

Alt i alt har det vært en super kjekk førstegangs cup helg for spillere og foreldre som var kjempe flinke til å lage god stemning og backe opp laget! All ære til alle sammen!

En stolt gjeng med velfortjente medaljer rundt halsen! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.