lørdag 12. april 2014

Internasjonal kafé

I 16 tiden i går ringte en venninne,Torunn,av meg og spurte om jeg ville være med på internasjonal kafé. Klart jeg ville det! Alltid spennende å prøve nye smaker fra andre verdensdeler enn det trauste norske. 
Så litt før klokken 18.00 gikk jeg,Torunn og Mette (en annen venninne) med sultne mager mot Nordhordlands hallen. I kantinen der luktet det godt da vi kom,ikke så mange folk som var kommet,men maten var på vei frem i kiosken. Vi fant oss et bord for deretter å stille oss i kø. På benken stod det forskjellige deilige retter som såg innbydende og deilige ut. Ikke minst luktet det godt og. Vi fikk vite at det var afghansk og thai mat. Første runde kjøpte vi thai vårruller og noe pannekakelingnende greier med noe grønt fyll og en agurk/tomat salat som tilbehør sammen hvitløksdressing og en hot saus. Disse to rettene var bare helt fantastiske! Mange gode krydder og smaker som kom frem i munnen. De kunne virkelig anbefales. Deretter var det en slags risrett med lammekjøtt,rosiner,mandler,gulrøtter og ulike krydder,bla kanel som stod for tur. Denne falt ikke helt i smak hos meg. Følte den var litt for tam,men Mette og Torunn likte den. Etterpå kjøpte Torunn en suppe og Mette noe dessert kaker. Den ene var en vanlig gulrotkake og det andre vet jeg ikke helt hva jeg skal si set var. En slags blanding av kake og chips smakte det,men var utrolig god! Alt var bare helt fantastisk. Og mens vi smakte på maten,kom det enda flere folk i tillegg. Og Mette og Torunn måtte ha seg et par runder til for å kjøpe mer mat. Synd det ikke gikk ann å kjøpe meg hjem.
Vi fant fot ut at dette skal vi gå på flere ganger så sant det passer. Dette er noe vi virkelig kan like, og matrettene var ikke dyre. 10-15 kr pr rett kan man ikke klage på!

Risretten.

Såg det ikke

Dessert kaken.

Dessertkaken og den pannekake lignende tingen med agurk og tomatsalat oppå.

Såg det ikke godt ut?? Anbefaler alle å gå neste gang! Mener det var 9 mai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.