fredag 30. mai 2014

Debut på Brann Stadion

Onsdag 28 mai var det duket for familie dag på Brann stadion i regi av Sparebanken Vest. En ung og håpefull J dro sammen med Ørjan dit. Selv tok jeg turen til et vennepar av oss og slappet av der. I tillegg var det bare en voksen med x-antall barn som var påmeldt pr familie,så da var det greit at den som fungere av oss to dro. 

Kl.16.30 annkom en spent J på stadion. Da han kom inn,ble han fortalt hvilke lag han skulle spille på. Han ble Fullham spiller som skulle spille mot Liverpool senere,men først var det mat; hotdog,skillingsboller og vann (kaffe til de voksne). Mens de andre ville sitte nede på tribunen å spise,valgte han selvsagt lengre oppe.  Kl.17.00 ble alle barna tatt med inni garderoben til Brann,mens brannspillerne stilte seg opp utenfor på rekke og klappet når barna kom inn til musikk. Skikkelig opplegg. Så spilte de en kamp,den ble uavgjort 1-1 i følge J. Og ikke minst var det kjempe kjekt og stas å få spille på stadion. Han lurte litt på hvorfor de spilte på ekte gress og ikke kunstgress,men fant fort ut at det var bedre å spille på vanlig gress. 

Etter kampen var det tid for MOT foredrag. Her ble det fortalt om hva MOT står for osv.
Etterpå var det tid for autografjakt. Huseklepp, Elfakiri, mfl pryder nå ryggen på en blå umbro T-shirt.
  Ca. et sted mellom 18.30-19.00 var arrangementet ferdig. Med seg på vei ut fikk barna trikseball og håndkle med Brann logo på, Brann plakat og toalettmappe fra Sparebanken Vest.
Det var en fornøyd,stolt og ikke minst sliten gutt som hentet mamma'n sin og som viste frem alle autografene på T-Shirten.
En meget vellykket dag kan man skrive under på :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.