søndag 7. juni 2015

Austrheim Cup

I dag var det duket for årets Austrheim Cup. Laget har ikke vært med tidligere pga kræsj med karategradering i fjor,så vi var alle spente på hvordan dette ville gå. Vi skulle spille tre kamper i vår pulje. To mot lag vi er med i miniturnering serien med og et lag fra Flaktveit. 
Dagen startet med en blanding mellom opplett og regnbyger,vel ikke små byger,men øs pøs byger. Men vi øynet et lite håp da vi kom ut til Austrheim og det var opplett. Men håpet varte ikke lenge, for rett før laget skulle spille,begynnte det skikkelig å regne. Men foreldregruppen vet å kle seg selv og barna ved slikt ver.
Første kamp var mot Lindås. Disse har vi i gruppen vår på miniturnering,så vi vet at vi er like gode som de. Men på en gressmatte som mer lignet en potetåker,og med spillere som er vant til kunstgress,var det nye utfordringer. Ballen gikk ikke like fort på underlaget eller dit de ønsket, de måtte jobbe hardere og ikke minst; gjørmefotball ble et begrep. Første omgang bølget frem og tilbake,men med litt flaks trakk Lindås det lengste strået. En times pause,før neste kamp gikk. Dette var mot et NHIL tiger som de sist fredag tapte 6-1 mot. Denne gangen skulle de revansjere,ivertfall spille uavgjort. Med knall redninger fra J og et lag som virkelig stod på, vant de 3-2 i følge dommeren,mens vi voksne er litt usikre på om det ikke endte 2-2. Uansett,en kanon kamp og kjempe godt lagspill fra hele laget. 
Siste kamp,hvor det var en pause på hele en og en halv time,var det Flaktveit Skorpion de skulle bryne seg på. Laget gikk friskt ut med godt mot. Og det skulle ikke gå mange minuttene før første målet tikket inn,deretter gikk det vel kun en vei,men Skorpionene skal ha for sine mange gode forsøk i å score må. Godt spilt av hele laget og en god keeper,hjalp på. J var så uheldig,men et utrolig godt mottak,knall vending og perfekt løp mot mål med ballen,skulle en gjørmegrop ødelegge for at han skulle få seg et mål. Istedenfor fikk han seg en liten smell i foten,men med litt isspray,var han klar igjen. Gjengen vant 2-10 (?), men det skal sies at Skorpionene hadde spilt kamp 30 min før de møtte oss og hadde få innbyttere å ta av. Men de kjempet godt,det skal de ha.
Med pokal i hånden,var det tid for å pakke sammen og komme seg i bilen,men før J fikk sitte seg inn,var det klesbytte. Gjørmeklær ble byttet ut med rene klær.
Men alt i alt,en kjempe kjekk dag,tross regn. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.