torsdag 9. juli 2015

Golf

Er golf den nye sporten for Julian?
I dag har han fått testet det ut hos Meland golfklubb. De i samarbeid med frivillighetssentralen på Meland arrangerte "lær å spill golf" aktivitet. Den startet kl.10 og varte til klokken 12.
Oppmøtet var ved driving-rangen hvor de ble fortalt litt om sporten og deretter delt i to grupper utfra alder. Julian ble på den fra 9 år og nedover. De fikk først opplæring på driving-ranglen. Hvordan holde en golfkølle og hvordan en skal slå for at ballene skal gå langt. Det kjekke var at vi foreldre og fikk prøve dersom vi ønsket. Klart jeg hadde lyst å prøve og. Etter at de hadde holdt på i ca.45 min, og Julian hadde skutt to kurver med golfballer,var det tid for å bytte. 
Den andre puljen hadde vært på putting. Nå var det Julian og resten av gjengen som skulle lære å putte. Først litt info og opplæring,deretter fikk de utdelt hver sin golfball med et tall på. Julian fikk nummer 6. Så skulle de prøve seg litt rundt på de forskjellige hullene før treneren viste de hva de skulle gjøre også skulle de gjøre det samme. Første var å treffe oppi et hull med minst mulig slag. Julian klarte det med 3 slag som sitt beste. Og dette var på et "flatt" hull. Så øvde de litt mer,før de fikk teste å putte i nedoverbakke. Hvor de skulle sikte med tanke på helling i bakken og viden som var der. Her bommet J i starten,men etter en runde var han nedi 3 slag her og. 
Deretter mer mer øving før konkurranse. Her skulle barna slå ballen så nærmt et hull uten at de puttet ballen nedi hullet. Det som gjorde det,var ute av konkurransen. J slo lang,og fikk en god start da alle trodde at de skulle treffe hullet på færrest salg. Han kom på tredje plass. 
Alle fikk golfballen sin etter endt konkurranse. Kjempe stas å få med seg en suvenir fra en kjempe kjekk dag. 
Golf falt i smak,så kanskje vi kommer til å benytte oss av knøttegolf om søndagene når vi har tid..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.