søndag 23. august 2015

Keeperskole 2015

I år som i fjor arrangerte Radøy/Manger keeperskole ved hjelp av Bergen Keeperskole. 25 håpefulle keepere stilte lørdagen, og av disse var det 4 til barnekeeperskolen. Forskjellen er at barnekeeperskolen går over en dag,mens den andre over to. Og alderen på barnekeeperskolen er 5-9 år og den andre for alle over 9 år. 
Julian stilte i år og på keeperskolen selv om han er for ung med ett år. Han var på barnekeeperskolen for nesten to år siden og i fjor som i år kan han formye til å være på barnekeeperskolen. Han trenger utfordringer og få være med de som kan noe. Barnekeeperskolen går utpå å lære helt basic og mer lek,den andre mer teknikk,tips til hvordan å stå i mål osv. I tillegg til mer øving og intensitet.
I går var det som sagt oppstart, og veret var ikke helt med gjengen i starten. Litt duskregn i luften,så starten var litt våt,men det kom seg utover dagen og ved slutt var det opplett og varmt. Varmt var det vel forsåvidt hele tiden.
De hadde en jente ved navn Silje som spiller på Åsane sitt første div lag i går som trener. Er kjekt å se at jenter og blir tatt med som trenere på disse skolene. Samtidig mener jeg det er bra for guttene å se at jenter kan være like flinke i mål som guttene,om ikke bedre. Uansett,så startet de med litt oppvarming og øvelser,men jeg gikk så fikk bare med meg igjen den siste halvtimen. Da lekte de noe som het bomben. Såg artig ut og tror jeg skal ta denne med til fotballtreningen til laget til J.
Her er Julian i farten for å redde. De hadde en øvelse hvor de stod med ryggen til og når Silje ropte "ja" skulle de snu seg og prøve å redde ballen. Ikke alltid like lett. De videreutviklet den til å starte med å stompe kompen også opp for å redde. De startet denne med å stå helt vanlig til å gjøre den vanskeligere og vanskeligere. Sist var med to baller som ble kastet/sparket mot mål. 
I dag var veret helt annerledes. Strålende sol fra skyfri himmel og 18 grader kl.09.00. Tror dagen i dag har vært varm og slitsom. De startet med oppvarming av ulik type,bla lek i firkant som utartet seg videre til å skyte hverandres ball bort samtidig som man verner om sin egen. Så øvde de på å ligge på bakken mens en annen skulle sparke bort ballen mens keeperen skulle klare å ta hendene på ballen først. Etter det kjørte jeg hjem. Da jeg kom tilbake en halvtime før slutt var de delt i to og stod i mål på hvert sitt mål,mens de skulle score på hverandre. Tror Julian sitt lag tapte,men det såg ut som de koste seg.
Han har ivertfall hatt en kjekk og lærerik helg. Nå gleder han seg til trening i uken og cup neste helg for å vise frem det han har lært i helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.