onsdag 23. mars 2016

Mating av ender og ute lek

For en flott dag. Solen skinner fra knall blå himmel og gradestokken viste 16,5 i solen. Kan det blir bedre? Denne dagen måtte bare nytes ute,så etter å ha kjørt storebror til en klassekamerat,fant jeg og Rine  ut at vi skulle mate endene. Var vel mest jeg som fant det ut,da hun ikke helt vet hva det er eller kan be om det selv enda. Så vi kjørte inn til Knarvik og annedammen (Kvassnesstemma),men først var vi innom Kulinarisk og tok en kaffe/te med en mor og sønnen fra barnehagen til snuppeline. 
Etterpå var det tid for å mate endene,men så kom jeg på at brødet låg igjen i gangen hjemme,så da tok vi oss en tur på Meny og plukket med oss noen skalker. Smart,de kaster de uansett,så da er det kjekt at en kan gå innom matbutikkene og plukke med oss. 

Ørjan ringe mens vi var på Meny,så vi kjøpte med oss lunch til han så han kunne være med og mate endene. Vi kjørte ned,gikk ned og fant oss et sted og gav endene litt mat. Men der såg det ut som de var mette, så vi ruslet videre bort til "stranden" hvor det svømte to ende par,hvorav den ene hannen sov. 

Vi matet disse litt,men de var heller ikke så interessert i brødskalkene,så vi ruslet videre. På veien traff vi på noen Julian gikk i barnehage med. Kjempe koselig og vi ble stående å prate med dem til Ørjan kom. Så ruslet vi rundt halve vannet før vi kom til broen hvor vi som regel mater endene fra. Her tok vi Rine utav vognen slik at hun kunne sitte nedpå berget sammen med meg og mate endene. Kjempe spennende og hun lo og pekte. Sist vi matet endene her,lå hun i bagdelen på vognen, og om jeg ikke tar helt feil,så var det rundt denne tiden i fjor. Må si at tiden flyr. 
Rine ville gå tilbake til bilen og på veien kom det noen ender i mot oss som ikke var så redde. Rine løp mot dem mens hun holdt hendene min,hun går ikke selv enda,og prøvde å klappe dem. Det var de ikke helt klare for. 
Uansett var det en koselig tur. Gjenntas nok om ikke så lenge. 

Vel hjemme var det var det middag før vi gikk utigjen for å nyte resten av solen før leggetid. Julian ble hentet og har med seg klassekompisen hit som skal overnatte. Vi lekte i grusen,i manko på sandkasse,"skle" ned på marken og ruslet opp til postkassene på utforskertur.
 Mens gutta gikk i Eventyrskogen med Ørjan for å tømmevann fra "lavoen" og grille pølser,gikk vi inn og tok kveld.

En super dag ute og håper det ikke er så lenge til neste gang. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.