mandag 25. april 2016

STREIF 2016!

1 mai og tid for Streif i Sæbøvågen igjen. Det er så utrolig koselig når folk treffes i vågen til prat, marked latter og moro.
Årets program inneholdt bla.
Guidet tur via indre Sæbø om Arnipa. Rebusløp i Sæbøvågen,hesteridning, sjørøvertokt med sjørøverskuta Synniva. Torg med salg av bla husflidsprodukter, mat,kort mm. Kano, kajakk og robåter en kan låne. Ellers kafe på Slippen hvor en får kjøpt fiskesuppe, kaker, nubbesild, hotdog mm.
Jeg kan vel si at det er blitt en tradisjon å gå dit etter vi flyttet inn. 

Men i år var ikke vèrgudene på Streifen sin side. Det var overskyet,vind og kaldt. Men tross dette,trasket vi ned på Slippen for å treffe bygdefolk og annet "pakk." Nede i vågen var det gjort klart for "torghandel" og aktiviteter,men ettersom det var konfirmasjon i Sæbøsoknet var det lite folk imotsettning til de andre årene. Vèret kan en vel og si spilte en rolle. J traff mange kjente både fra klassen og ellers,så han løp rundt pratet,sjekket ut krabbedammen og det som var på området. R satt i vognen og kikket på livet før ho og ville ut og traske og sjekke ut plassen. Krabbedammen med vann var veldig interessant og ho ville helst bade der.
"Sjørøver"skuten Sunniva kom med pirater som tok med seg barna på tokt. J fikk seg en tur og var fornøyd da han kom tilbake. 
Grunnet surt og kaldt,trasket vi tidlig oppigjen i varmen og fortsatte kosen der.
Vi gleder oss til neste år og håper vèrgudene er med alle da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.