søndag 10. juli 2016

Regnversdag

I dag har vi stort sett tilbragt dagen ute. Vi har kledd oss etter forholdene og hatt en flott dag ute. Lek med John Deere traktoren, tur nedi Sæbøvågen for meg og Rine hvor hun ønsket å bade,men tok til takke med å leke med masse tang og tare som var rydde oppå land. I tillegg var en fra klassen til Julian der og de har hund,så Rine koste med Stella som den heter. Etter litt leking der og se på de som badet (kjente hvor tærene krøllet seg i skoene av kuldesjokket bare av å se på dem), ruslet vi oppigjen. Er langt for små føtter å gå opp og ned i støvler når en enda ikke helt har sluppet seg ute. Men må skryte av henne, hun gikk meste parten oppigjen med litt bæring. Oppigjen lekte vi litt i grusen før vi gikk inn og spiste lunch - lasagne rester og en liten høneblund for Rine. 

Våken,ny bleie og klar for en tur utigjen. Heldigvis kunne vi ta på dress og joggesko nå, noe som gjorde det mye lettere for Rine å bevege seg. Jeg tok henne på ryggen i Ergo 360 også gikk vi og Julian ned til nøstet for å se om vi måtte tømme båten,samt ta bilde av et nummer på en motor. Deilig med en tur til sjøen. Julian tømte båten og jeg tok bilde. Deretter gikk vi andre veien tilbake og da møtte Julian en annen fra klassen og faren som stod og fisket på kaien. Vi stoppet opp dit og pratet samt Julian fikk låne fiskestang og fiske litt. Rine koste med en katt som går og rusler der nede... Har vært der siden vi flyttet inn her,og fikk tatt på sin første levende fisk. Ho synes det var kjempe stas. Så måtte vi tilbake til nøstet for å hente en propell før vi ruslet oppigjen. 


Vel oppe var det tid for mat for kvelds,så jeg hentet lasagne til Julian og skive til Rine samt lasagne til Ørjan og som ikke hadde spist siden frokost. Men vår lille mat tyv skulle ikke ha skive,men lasagne,så Ørjan måtte fint finne seg i å dele maten sin. Etter kvelds ble det til at vi plukket blåbær til dessert. Rine elsker blåbær og å få plukke selv er stor stas. 


Er herlig å kunne avslutte en flott dag på  slik måte.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.