mandag 19. desember 2016

Årets første nissetur

Etter jeg hadde vært og hentet Julian på skolen i dag,gikk turen til Austrheim hvor oldemoren hans bor. Vi har som juletradisjon å dra dit før jul og tilbringe en ettermiddag sammen med henne. Hun har og bursdag rett før jul,så det blir en kombinasjon bursdag og nissetur. Vi drar og ellers i året,men dette er en koselig tradisjon som jeg og han gjør sammen.
Oldemoren hans er over 90 år,så hvert besøk sette pris på av henne og fra vår side. Det er alltid koselig å komme dit. De siste årene har hun bodd i aldersbolig i nærheten av Mastrevik torg,men før bodde hun i enebolig,kan vel si på et småbruk. Koselig uansett å dra på besøk. 
I dag hadde hun deilig lapskaus da vi kom ut som smakte nydelig. Den var laget på pinnekjøtt,så det smaker jo ekstra godt. Og etterpå ble det nystekte boller som vi hadde med oss til kaffe. 
Som dere sikkert vet, har eldre som regel alt de trenger,så en annen tradisjon er at vi har med oss mat som vi gir i julegave,samt noe som hun bruker opp ala dusjsåpe,kremmer til bursdagsgave. Er kjekt å gi noe som man vet blir satt pris på og som ikke fyller opp huset enda mer. Og selvsagt julekort av ungene.
Etter noen flotte timer med gode samtaler var det på tide å vende snuten hjemover. Vi gleder oss til neste besøk som vi håper på ikke blir forlangt utpå nyåret. 
Årets første nissetur er dermed tatt i år.

Skal du på nissetur(er)?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.