søndag 5. februar 2017

KOM DEG UT!!

I dag er det Den Norske Turistforening sin KOM DEG UT dag. Over hele landet er det ulike arrangement i den forbindelse. 
I Nordhordland hadde barnas turlag lagt til opplegg på Håøy med rebus bort og grilling på bålpanne vel fremme. Julian var i byn med mormor og morfar for å se på ulike modell tog,båter osv,så det var bare jeg,Ørjan og Rine som tok turen. Vi tok Rine i bæremeis og trasket av sted med pølser,kakao og litt annet i sekken.

Vel fremme var det ikke noe aktiviteter slik det stod i programmet,så Rine løp litt rundt og ble oppmerksom på en hund som drev å viste frem hvordan han ble brukt i søk. Om han var fra Norske Redningshunder,vites ikke. Vi grillet noen pølser,Rine løp litt rundt,før vi trakket tilbake til bilen.

 Ikke det store greiene i pannen


Etter en hvil hjemme på sofaen,gikk vi utigjen. Denne gangen tok vi turen til naboen som "endelig" var kommet hjem. Begge barna elsker å være der oppe og nå hadde han kjøpt seg ATV, noe igjen ble super populært hos Rine og Julian. Og selvsagt ble det en tur med denne, til stor glede for ivertfall Rine som gliste fra øre til øre. Julian satt bak i kassen og koste seg. Er kjekt med slike naboer. 
Så man kan trygt si at dette har vært en utedag for oss alle og at KOM DEG UT ikke var noe problem for oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.