onsdag 17. mai 2017

GRATULERER MED DAGEN -17 Mai 2017

Ja, vi elsker dette landet. Slik starter vår nydelige nasjonalsang. Og i dag elsker jeg virkelig dette landet.  Å våkne opp til knallblå himmel og sol på 17 mai,var fantastisk. I tillegg til grønne løvtrær og flaggstenger med det norske flagget på,var det nasjonalromantikken på sitt beste når man bor ved sjøen og med fjell i synsfeltet fra huset.

Vi har feiret 17 mai i Knarvik i år som i fjor. Rine går i barnehagen her og Julian på skole i Alvermarka som ikke har noe på skolen før kl.17, så da var det naturlig å dra hit for å gå i tog og å feire. Ikke minst er det kjekt for å treffe gamle venner. Julian koser seg med gode venner fra barnehagetiden og Rine med nye venner. Selv er det koselig å prate med gamle kjente. 
Rine var kjempe flink å gå i toget og gikk så og si hele veien selv. Vi gikk sammen med alle fra bhgn hennes,men hun og en som hun har vært mye med siden han startet gikk sammen. Veldig koselig å se hvordan de byttet på 17 mai leker og passe på hverandre. Julian gikk sammen med 4 klasse på Knarvik barneskole hvor bestekompisen fra barnehagen går. Tror han var med å hjelpe de til å vinne heia rop konkurransen.
Rine storkoser seg med aktivitetene på fotballbanen i hallen, hvor hun hoppet på hoppemadrassen,fisket i fiskedam,syklet,gikk/løp potetløp og sekkeløp.Hun gjorde dette flere ganger og fikk en god pott med premier. Hun var borte selv og leverte lapp og valgte premie. Kjempe stas for en jente på 2,5 år som har forstått hva 17 mai går utpå. 
Storebror løp som sagt rundt med gamle og nye venner,men fikk knipset et bilde av han da han prøvde seg på styltegåing. 
Rine opptredde med sang sammen med de andre barnehagene,men var ikke helt med på notene,så satser på at det blir bedre neste år. 
Etter at feiringen i Nordhordlanshallen var ferdig (dro litt tidligere), dro vi hjem og slappet av før vi kledde oss om og dro til Knarvik igjen til Torunn og Jarle for å spise god mat og være sammen med de og Mette,Geir og Linnea. Veldig koselig.

17 mai i går har vært en flott dag for store og små til tross for gnagsår på begge lilletåene,så gleder vi oss til neste år. 

Ha en fortsatt flott feiring og Gratulerer med dagen til dere alle sammen!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.