lørdag 29. juli 2017

"Stor jente" rom

ENDELIG!! Etter å tenkt og mast på min kjære er vi endelig ferdig med oppussingen av rommet til Rine. Min kjære startet i mars med å rive tapet og gulv, for så å male hele rommet,men etter det har det stått ganske stille. Men i forgårs, går og i dag har det blitt gjort mye.
Torsdag tok min kjære listingen samt å legge kabler til det elektriske slik at hun fikk stikkontakter og lampe på rommet. Jeg tok litt flikk maling på tak og vegger samt at døren fikk et ekstra strøk med maling på innsiden. Kosting, støvsuging og vasking av gulv og vindu, var det endelig tid for å begynne å innrede rommet hennes. Jeg har lenge hatt en tanke oppi holdet mitt av hvordan jeg ville at det skulle se ut når jeg var ferdig, men jeg  må dessverre si at det ikke ble helt som tenkt da rommet er mindre enn hva tankene mine i hodet var.

Med nytt sengetøy på sengen (IKEA) som er arvet etter storebror, er "stor" jente sengen klar til å tas i bruk. Den har stått på rommet til storebror, men er nå offisielt Rine sin nå. Sengehest er kjøpt inn tidligere i påvente av at sengen skulle flytte hit. To store skuffer er plassert under sengen til å ha leker ol oppi. kanskje den ene blir til sengetøy? Vi får se.

Dernest kom innredningen av hyllen. Hun fikk en Kallax hylle på rommet sitt. Den ble stående ettersom å ha den liggende ville ta mye gulvplass og hun har ikke så mye plass. Så det ble en slags reol av den. Her ble det satt inn Skubb bokser til oppbevaring av leker som Duplo, Brio togbane mm. Videre skal bøker, spill få plass i hyllen og.

I taket har hun en Husinge takskinne og på Malm kommoden står en ugle lampe som er en nyhet og ikke kommet på nettet enda. Veldig stilig som kose/nattlampe. Den har fått selskap med ABC puslespill fra Sprell som jeg liker veldig godt. Er pedagogisk og flott å se på samtidig. På veggen har hun en flott klovnemaleri av Marianne Aulie og en klokke lik som storebror har på rommet sitt.
Hun har og en hylle over sengen som har pynt av en karusell og rosa sparegris med gullkrone på i tillegg til en kopp med tefat som min mor hadde da hun var en liten jente. Koppen er gul med gullkant med påskriften "snill pike." Over hyllen henger et Hus som er som en settekasse. Dette huset skal fylles med skatter fra div ferier, butikker og andre koselige minner. Pr nå huser det en søt liten bamse storebror valgte til henne som premie på 17 mai for 1 år siden og en PEZ sau som Rine fikk med drops i julekalenderen 2016.

Vinduene har en rullegardin av merket Tupplur og søte uglegardiner fra Princess.

På gulvet står og en benk som er laget av vuggen min far laget til Rine ble født. Den var så smart at når hun var ferdig med vuggetiden og blitt stor nok, kunne man ta av ene siden samt meiene, og vips var det blitt en benk. Kjempe smart. Så den har fått to flotte puter i som pynt; en helt rosa samt en hvit med et dådyr på.

Jeg er enda ikke helt ferdig med innredningen av rommet. Litt mer på veggene, gjerne en bildelist hvor hun kan ha div bilder på, en ramme med vanlig samt håndalfabetet inni og kanskje jeg skal få min kjære til å lage en lang hylle på veggen hvor hun kan ha bøker på. Det er ikke lenge til jeg henter  ned Alf og Bett samt Telefanten bøkene til henne og da er det greit å ha et sted å sette dem.
På gulvet håper jeg å finne et teppe som ikke er for stort, men akkurat passelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.