mandag 6. mai 2013

Bæ,bæ....

..... lille sau! Ja, sau! For nede på marken vår går det 9 sauer omkring og beiter. De var der i går morges da vi stod opp. Hvor de kommer fra,vet vi ikke,men vi måtte kikke en ekstra gang ut vinduet for å se at vi ikke hadde sett feil.
Både jeg og Ørjan prøvde å snike oss innpå for å se om de var merket, men med Ørjan stakk de så snart han gikk nedover. Selv kom jeg ganske nærmet og fikk avkreftet eller bekreftet,alt etter hvordan man ser det, at det ser ut som de ikke er merket. Etter litt frem og tilbake,fikk vi ringt noen av dem som har sauer på beite i nærheten av oss. Men det manglet ikke noen,så hvem som eier disse er et mysterie. Og hvordan de har kommet dit og forsåvidt. For å komme seg dit,må de enten ha gått forbi huset vårt og ned,eller via nabo markene. Mest sannsynlig det siste. Og det betyr at det er en del gjerder med hull rundtur her. Ikke bare vårt,men naboenes og så vi får ta en kikk i løpet av uken.
Vel,de går nå og beiter fredelig nede på marken,uvitende om at vi følger med dem. Og koselig er det med sauer som beiter utenfor. Hører liksom med når man bor på landet og ikke minst på et småbruk. Så hva som er det neste dyret som finner vei til oss,får være et mysterie inntil det evt skjer.
Så fra stuen på Bøketunet,sier jeg bare; bæææææ....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.