torsdag 11. juli 2013

Siste dag

I dag er det Julians siste dag i Juvikstølen barnehage. Fatter ikke hvor de fem årene er blitt av. Husker godt Julians første dag. Barnehagen var helt ny høsten 2008. Julian skulle starte på Draumelandet som avdelingen hans het. Han hadde fått sekk i barselsgave,så den var på plass. Rosa t-shirt og dongeri bukse på var antrekket. Han var ikke så kean på å bære sekken sin selv,men likevel var det spennende. Første dagen var han der bare tre timer,men han kunne gjerne vært lengre om det var opp til han. Han la sin elsk på den som tok i mot han i bhgn og drog henne med seg rundt på oppdagelses ferd. Ute la han sin elsk på en grønn,ala John Deere,traktor. Denne nektet han å gå fra for alt i verden. Måtte lokke med at den var der dagen derpå og.
Og nå,fem år senere på Utforskeren (avd heter det) den samme personen som tok i mot han første dagen som sier ha det til han. Rart og vemodig må jeg si. Min lille gutt er blitt stor,vel heldigvis ikke så stor. 
De fem årene i Juvikstølen barnehage har vært super. Han har fått opplevd mye,turer til gårder,mate ender,kafé besøk,brannstasjonen,turer i skog og mark. Det siste året har de vært på Naturhistorisk museum og ikke minst,han fikk tur med favoritt båten sin,Gamle Dampen (Oster). Dette er en båt han har nært og sterkt forhold til. Sangen "Dar kjem dampen" kan han,historie og informasjon om båten,og ikke minst,det å være ombord i båten og kikke er stort. Og klart det var stort å få dra på tur med den. 
Men nå som det er sagt,i morgen ettermiddag lukkes en dør,et kapittel og en ny dør,et nytt kapittel starter. 

Lykke til Julian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.