torsdag 19. mars 2015

OVERSIKT???

I dag har vi (jeg,min kjære) handlet så og si alt vi trenger til dåpen. Vi mangler noen få ting,men de kjøper vi i morgen slik at vi kan ta dem rett på plass der vi skal holde dåpsfesten. Og i morgen skal vi gjøre istand til dåpen som skal være på søndag. Min mor skal hjelpe til under borddekking og pynting da stedet vi skal holde dåpsfesten på er i kantinen der hun jobbet før. Greit at hun fortsatt har kontakt med jobben. Og lørdag kommer og svigermor utover for å hjelpe til med skrelling av grønnsaker ol.
Så i dag stod jeg tidlig opp for å få mest mulig utav dagen,men det er ikke alltid ting går slik som man ønsker. Stort sett i hele formiddag har jeg gått/sittet med vesla i armene/på fanget. Hun vil IKKE sove :(, sov godt i natt,så kanskje derfor? Men noen ting kan man uansett gjøre med en liten på hendene. Så det ble listeskriving. Liste over alt jeg må huske å handle til dagen,liste over alt jeg må huske å ta med meg i morgen når jeg skal dekke og pynte bordet,liste over hva jeg må huske å ta med på søndag og liste over hva som må gjøres i forkant. Ble mange lister dette her,men synes det er ok å ha en oversikt og kunne stryke ut etterhvert som tingene er fullført. Da vet jeg hva som er gjort og hva som gjennstår. Spesielt siden jeg skal få hjelp av andre. 
Fikk også laget noen sommerfugler som jeg skal ha på mini bursflaskene til barna som kommer i dåpen. Er greit å merke dem ettersom jeg regner med at de blir flyttet rundtom på når de skal leke ol. I tillegg ble de veldig dekorativt. De skal limes på flaskene i morgen når vi kommer til lokalet. 
Nå sover vesla endelig,så da skal jeg se over alt bordpynten og se at jeg har alt. Fant ut isted at kubbelysene jeg hadde kjøpt er for store i diamanter til å passe nedi de små glasslyktene jeg tenkte å bruke,så da må vi kjøpe nye. Om ikke,får jeg bruke store stearinlys i dem. Er det jeg har i hverdagen. 
Blomster og frukt kjøper jeg i morgen,evt lørdagen,men da skal alle grønnsaker,kjøtt osv gjøres klart i tillegg til at jeg skal pynte to kaker. En sjokoladekake og en marsipankake. Sistnevnte har jeg aldri laget før,så det blir spennende. Har et bilde oppi hodet hvordan jeg ønsker at den skal se ut,men det gjennstår å se om jeg får det til. Uansett skal jeg nå få til noe.... Både min mor og svigermor er her,så da får jeg nok hjelp om jeg står fast. 
Så nå skal jeg pakke ned alt jeg må ha med meg. Vi skal ha med oss service,bestikk osv selv om det finnes,men det er gammelt og kantinepreget,så derfor greit å ta med seg sitt eget selv om det blir mer styr. Vi må og ha med tre barnestoler,en vugge til vesla,leker og iPad så barna har noe å gjøre på,kamera (det må jeg sette batteriet på lading) og klær til vesla så hun slipper å gå i dåpskjolen hele dagen.
Nå er alle varene kommet på plass, og jeg tenkte å gjøre et forsøk med marsipanfigurene. Greit å øve seg.
Dere får ha en fin ettermiddag,så kommer det nok flere blogg innlegg ang dåpen i helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.