lørdag 9. juli 2016

Første gang

Vi har endelig fått utpå vår lille båt som har ligget og hvilt seg i nøstet siden 2013. Det var egentlig ok mtp det dårlige veret i fjor,men må var det påtide at den kom utpå. En annen grunn til at den kom utpå i dag var at min svoger og svigerinne skulle låne krybben i nøstet til å ta opp en båt de har lånt for sommeren for å klargjøre den. Veldig greit å få et spark bak for å få den utpå,om ikke vet jeg ikke om den hadde kommet utpå i år heller. Men uansett,veldig kjekt å få den utpå igjen. Motoren og alt funket,tross den ikke har vært igang på to år,men det skulle vel bare mangle når man gjør vedlikehold på den når den blir tatt opp, skyller den skikkelig osv. Da får man igjen for arbeidet senere. 

Vi måtte selvsagt ha oss en tur når den først var ute. Og for Rine var det hennes første tur i båt. Var veldig spent på hvordan hun ville takle det,men det var ikke et problem. Første ansiktsutrykket var helt ubeskrivelig. Jenten elsket det. Et kjempe smil og kjempe nysgjerrig på båten,sjøen som sprutet rundt den og på pappaen som kjørte den. Det kjekke rer at hun kjenner vibreringene og bølgene garantert mye bedre enn oss andre ettersom hun er døv. Hun storkoste seg,så jeg gleder meg til mange båtturer i sommer med vår nye båtelsker. 


Tilbake på kaien fant Julian frem krabberiskestangen sin og satt seg til å fiske etter krabber med knuste blåskjell. Han hadde noen napp,men mistet dem. Men, uansett er det kjekt å sitte på bryggekanten og fiske etter krabber med lyden av måker og bølgeskvulp i bakgrunnen. 


Det er sommerlykke det. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.