mandag 1. april 2013

CIRKUS MERANO

I dag inviterte foreldrene til Ø gjengen med på Cirkus MERANO. Kan ikke huske sist jeg var på Cirkus Merano,men det var et par ganger da jeg var rundt J' s alder. Husker ivertfall at jeg synest det var spennende og kjekt. J var vel rundt 3 år da han var på sirkus, men det var et lite "dårlig" sirkus om jeg kan si det. Ikke var det elefanter, linedansere,men istedet geiter,hunder,noen  dårlige klovner. Showet fenget ikke noen av oss, og det som fanget J sin oppmerksomhet var geitene som gikk mellom benkene på tribunen og fikk popcorn og kos av barn. Han og fikk en geit bort til seg som han matet og koste med under hele andre akt.
Så i dag skulle han endelig få lov å gå på et "ordentlig" sirkus. Et sirkus med elefant,papegøyer,kameler,klovner mm. Et sirkus hvor det ikke går geiter mellom benkene på tribunen,dårlige show og kjedelige klovner.
Klokken 15 stod det en spent gutt utenfor teltet til Cirkus Merano ved Vestlandshallen. Selv om sirkuset ikke startet før klokken 16, var det greit å være på plass i god tid. Kanskje fikk han et glimt av elefanten,kamelene og klovnene. J kikket rundt,men såg ikke noe bortsett fra mange lastebiler med hus og dyrevogner.
Klokken 1530 slapp de folk inni teltet. Vi tok plass på tribunen med sukkerspinn og popcorn,godis som er et must på sirkus. Litt over klokken 16 startet showet med parade. Deretter kom de fire overlegne kamelene som løp rundt i manesjen før to klovner overtok showet. Etterdem følgte en lynkjapp fotsjonglør,et fargerikt og fantastisk papegøyeshow med flotte papegøyer,klovnene igjen før det var pause.
I pausen fikk J mate elefanten og klappe en kamel i tillegg til å se på de andre dyrene som underholder på sirkuset. Stor stas å få mate elefanten. Han fikk brød til mat og kamelen var våt i pelsen fikk jeg vite da han kom innigjen.
Etter pausne var det duket for hundeshow og et katt. Artig kombinasjon. Katten hoppet igjennom to ringer,så var han ferdig. Hundene trillet hverandre i dukkevogn,kjørte bil og danset. En forrykende vippebrett trupp som gjorde saltoer i luften. I tillegg til andre opptredener. Som avslutning på showet var det elefanten Baba som gjorde kunster før alle som hadde opptrådd kom inni manesjen for applaus.
En koselig avslutning på påsken for J.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.