I KK JUL var det mye spennende,og det var et par ting jeg skal teste ut. Noen kake og konfekt oppskrifter,kanskje noen sy oppgaver,men det gjennstår og se.
Konfektoppskriften jeg vil teste ut er bla;
Marsipankonfekt med pomerans.
Klassisk konfekt tilsatt Cointreau og pomerans (bitter og krydret frukt,ser ut som appelsin) for en voksen smak.
Ca.30 stk:
200 g marsipan
Ca.2 ss. Cointreau
100 g nougat
100 g mørk sjokolade
Syltetøy pomerans til pynt.
Bland marsipanen med Cointreau. Rull marsipanen til en pølse og skjær den i 30 like deler. Skjær nougaten ut i tilsvarende stykker og legg den på marsipanen. Trykk den lett med håndflaten. Smelt sjokoladen i vannbakels og drypp konfekten i den. Pynt med pomerans skåret i strimler.
Nå gleder jeg meg bare til de andre juleblader dukker oppi butikken slik at jeg kan kose meg med dem om kvelden. Høsten er jo tiden for kos under pledd,med en kopp te og stearinlys tent samtidig som man har en bunke med ulike magasiner,deriblant julebladene. Eller en god bok er heller ikke å forakte.
Men nå er det høstens blader av ulike slag og julebladene som skal kjøpes inn til min store glede og min samboers ikke så stor glede.
Nå skal jeg finne pleddet,krype oppi gyngestolen og bare kose meg med KK Jul og nypetè frem til Ønskebarn begynner på TVNorge om en halvtime.
Ha en fin høst kveld alle sammen.
PS; hørte rykter om at Kamille Jul kommer ut på mandag. LYKKE!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.