Min samboer har fra før jul drevet å laget amerikanske pannekaker til frokost om søndagene. Dette har han fortsatt med etter nyttår og,men da har ikke jeg kunne spist dem pga melken. Så da gikk jeg til innkjøp av havremelk. Hadde rismelk i kjøleskapet,men hørt at det er bedre å bake med havremelk pga konsistensen og noen sier smaken og. Så hvorfor ikke. Har laget lapper osv av rismelk da J var liten da han reagerte på melk,så vet at de blir gode,så jeg var litt spendt på hvordan disse ville smake. Og må ærlig si at jeg kjente ikke noe særlig forskjell. Eneste var kanskje at de ikke smakte melk og var litt tykkere og mer matige enn de andre. Men de funket veldig godt. Så heretter blir det lapper,vafler ol på havremelk.
Oppskrift;
50g margarin - smeltet
3 egg
3 dl havremelk eller melk etter eget ønske
5 dl hvetemel
1 ts salt
2 ss sukker
2 ts vaniljesukker evt litt mer
2 ts bakepulver
Bland alt sammen og stek på stekepanne eller steketakke (helle). De er best varme gjerne med syltetøy eller sukker på.
Enjoy!,
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.