tirsdag 12. oktober 2021

Akvariet + besøk til venninne

I går hadde jeg og Rine oss en tur til Akvariet i Bergen hvor vi møtte min søster m/familie. Ho har to barn, en jente på 9 år og gutt på 6 år. Vi startet dagen med pingvin mating og info før vi ruslet inn og såg på fiskene i rundingen. Så en liten tur ned for å se på ulike akvarier med fisker,søppel,andre dyr mm som lever under havet. Deretter ut for Oter mating og en kjapp tur innom sjøløvene. Så gikk vi til Tropisk avdeling og såg slanger, taranteller, skilpadder og silkeaper før krokodillene ble besøkt. Her vart det foring av kaimanene. Kjempe stas å få stå helt nærme med bare et glass mellom seg og kaimanen.

Etterpå gikk turen til Happy Donut hvor frøkena var overveldet over alle de veganske alternativene ho kunne velge mellom. En kjempe kjekk dag. 






I dag har vi vært på besøk til en venninne fra deltid og tegnspråkgr. på skolen. De har vært gode venner siden de var små og går på samme skole (et år mellom dem). Her hadde vi oss en fin tur på Smøråsfjellet tross vått og gjørmete sti og tror du ikke vi fikk samlet tre stolper og. Bonus! Etterpå laget vi deilig lunch også var det tid for pynting av negler. Moren holder på med negle design og synes det er kjekt å få prøve på andre enn seg selv. Siden det var så kort tid før vi skulle dra, ble det bare lakkering denne gangen. Neste gang skal vi lage en forlengelse og. Rine fikk og pyntet neglene og var kjempe stolt! Kjekt med flotte negler nå når høsten har kommet. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir veldig glad om du legger igjen noen ord om hva du synes om innelegget og bloggen.